Inbjudan och anmälan till specialen

Inbjudan Lydnad -Anmälan

Inbjudan Utställning - Anmälan

Inbjudan Grillkväll - Anmälan

Inbjudan Rallylydnad - Anmälan

Inbjudan Agility - Anmälan

Inbjudan Avelsbedömning - Anmälan

 

 

Information specialen

Hej alla medlemmar,

Nu är det en månad kvar till specialen i Vårgårda på Tånga Hed och ungefär en vecka kvar tills anmälningstiden för de olika tävlingarna löper ut den 10/7.

Vi i styrelsen hoppas att vi får välkomna många deltagare och till alla de som aldrig har varit på specialen tidigare så är detta evenemang ett ypperligt sätt och tillfälle att umgås med likasinnade schappe vänner, uppfödare och styrelsen för att dela erfarenheter och naturligtvis träffa många schappar.

Jag tar härmed tillfället i akt att informera om de senaste nyheterna kring utställningen. Vänligen ta del av denna info och sprid den om ni kan och vill.

1. Utställnings och Tävlingsplatsen (helgen)
Förra året blev vi lite ställda av Tånga Hed att vi inte kunde använda det så kallade kanonfältet. Detta ledde till viss oro men platsen under tallarna visade sig vara väldigt bra lämpad för vårt arrangemang. Vi såg till att meddela detta till Tånga Hed att vi fortsättningsvis ville använda den nya platsen framöver och vi levde i den tron att det var spikat. Tyvärr och till vår stora irritation har Tånga Hed missat att registrera detta (en personal ändring sägs vara boven i dramat). Detta betyder att vi är tillbaka till Kanonfältet. 
För de som har bokat en campingplats mht till utställningsplatsen så råder jag att kontakta Tånga.
Nu är kanonfältet väl känd och vi har genomförd många trevliga utställningar just där. Det finns både för och nackdelar med båda platser. För arrangemanget är detta av mindre betydelse men surt är det när vi alla var så nöjda med platsen förra året och till och med röstade om detta...surt är ordet.
Var så säker att vi har försökt med Tånga och vi även försökte att byta plats med den andra klubben som nu har Talldungen.

2. Prisutdelning årsbästa listor samt grillkväll.(lördagen)
I stället för vår sedvanliga middag har styrelsen tidigare beslutat att det blir en gemensam grillkväll efter utställningen. Under denna grillkväll kommer styrelsen i år även att dela ut årsbästa rosetter. Observera att under nästa år och framöver delar vi ut rosetterna på årsmötet enligt beslut i styrelsen.

3.Vandringspriserna.
Alla som har fått ett vandringspris på specialen 2016 uppmanas härmed vänligen men bestämd att se till att dessa vandringspriser finns på kommande special. Det går bra att ta med de om ni själv kommer. Vid förhinder ber vi er att lämna priset till någon som ska till utställningen.

4. Aktiviteter med anmälning på plats.
Vi vill lyfta några aktiviteter som man kan anmäla sig till på plats: på utställningsdagen (lördag)
- Den ytterst populära Skojtävlingen
- Barn med hund (OBS !under lunchuppehållet på lördagen)
- Premiär för ett ny inofficiell tävlingsform - Parklass Välkomna med era anmälningar!

Till sist så tar styrelsen gärna emot sponsring i form av lotteri - eller tävlingspriser. Främst tänker vi då på de anslutna kennlarna men även som enskild medlem är du välkommen med ditt bidrag/initiativ genom att kontakta undertecknad, vice-ordförande eller sekreterare.

En månad kvar till specialen och jag kan meddela att Toepoel inte kommer denna gång...däremot finns det tankar och samtal kring en figur som använder schappar i sitt arbete...Väl mött !!!

Schappar i vårt hjärta - Vi ska kamma vi ska borsta 
Behöver jag säga mer ?
Vi ses !!!